HTML

Minden, ami törpesün

Hasznos tudnivalók a törpesün tartásról, hírek, információk, törpesünös képek, videók, közösség. Informatív - hasznos - szórakoztató. Ha véleményed van, mondd el, ha kérdésed van, tedd fel!

Címkék

Legutóbbi bejegyzések

  • Spanci: Szia, 1 hónapja van nálunk a törpesünink és nem akar barátkozni. Mindig óvatosan bánunk vele, kézb... (2013.11.02. 14:23) Elindult a blog!

Elindult a blog!

2012.12.05. 15:12 TüskebökiTörpesün

Ez itt a Tüskeböki Törpesün Tenyészet blogja.

Ez a blog azért jött létre, hogy minél több hasznos, érdekes, szórakoztató tartalmat osszon meg mindazokkal, akik szeretik a törpesüniket. 

Kiknek szól a blog?

  • Akik szeretik ezeket a tüneményes kisállatokat
  • Leendő süngazdiknak, akik szeretnének törpesünit tartani és tájékozódnak
  • Kezdő süngazdiknak
  • Gyakorló süngazdiknak, kezdő tenyésztőknek

Szeretném előrebocsátani, hogy a blogban nem megkérdőjelezhetetlen, kőbe vésett igazságokat fogsz olvasni, hanem a saját bő két éves tapasztalatom, tudásom alapján kialakult saját véleményemet. Másoknak lehet  más a véleménye és én ezt tiszteletben tartom.

Ha kérdésed, van, tedd fel, bátran, ha véleményed van, oszd meg velünk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tuskebokitorpesun.blog.hu/api/trackback/id/tr564949089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spanci 2013.11.02. 14:23:25

Szia, 1 hónapja van nálunk a törpesünink és nem akar barátkozni. Mindig óvatosan bánunk vele, kézből kapja a lisztkukacot mégis mindig puffog és fújtat, ha felé nyúlunk. Létezik, hogy van barátságtalan süni is, vagy legyünk türelemmel?
süti beállítások módosítása